Gepost op

Nieuwe website voor Alert Scheveningen

Als u een regelmatige bezoeker van onze website bent is het u al opgevallen. Alert heeft de website aangepast en speelt zo beter in op de moderne tijd.

Alert Scheveningen

Sinds 1993 is Alert gevestigd in Scheveningen met de bekende gezellige winkel. Niet veel later is Alert begonnen met een winkel op internet. Hiermee liep Alert Scheveningen voorop. Deze positie probeert Alert nu vast te houden.

Website verbeteringen

De nieuwe website kent een verbeterde, eenvoudige navigatie. We hebben de lettertypes wat groter gemaakt, zodat ook de wat oudere bezoekers alles goed kunnen lezen. Momenteel zijn we nog bezig met het verbeteren van onze productafbeeldingen, zodat u een nog beter beeld krijgt van de mooie producten we Alert Scheveningen verkoopt.

Verder kunt u de website nu bekijken op uw PC, maar ook op uw tablet of smartphone. De pagina’s passen zich automatisch aan aan het apparaat en blijven zo goed leesbaar.

Technische verbeteringen

Wat u niet direct ziet zijn de vele technische verbeteringen die aangebracht zijn. De webwinkel reageert sneller en kent een uitstekende beveiliging, maar we hebben geprobeerd het gebruiksgemak voorop te zetten. De komende weken gaat er nog veel meer gebeuren bij Alert. We hopen dat u ons blijft volgen en regelmatig een bezoekje komt brengen.

Contact met Alert Scheveningen

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau, of een specifiek product? Neem contact op met Alert. Dankzij onze uitstekende contacten helpen we u snel verder en kunnen we de meeste vragen wel beantwoorden. Heeft u een opmerking over de nieuwe website? Dan horen we ook graag van u! Alleen zo kunnen we onze dienstverlening naar u toe verbeteren.

2 gedachten over “Nieuwe website voor Alert Scheveningen

  1. gidsbriefjes en of hoesjes.
    Te gebruiken van 8 tot 28 paren. Keuze uit 6 of 7 ronden van 4 spellen?
    Of kunt u dat voor ons bestellen?

    1. Zie in onze webwinkel onder bridge en daarna scoremateriaal, gidsbriefjes. Op pagina 1 vindt u art 0607 een set gidsbriefjes van 8 t/m 22 paar met 6 ronden van 4 spellen en leverbaar in 5 verschillende kleuren. Boven de 22 paar zou in 2 lijnen gespeeld moeten worden met deze briefjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *