Gepost op

Bridge artikelen vindt u al 20 jaar bij Alert in Den Haag

Alert Bridgeshop

Alert Uw Bridgepartner is in 1993 overgenomen door René en Ellie de Roos. Alert is altijd gevestigd geweest in de Gentsestraat in Scheveningen (Den Haag) en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en één van de meest langst bestaande bridge winkels van Nederland.
René en Ellie hebben dankzij hun contacten over de hele wereld een bijzondere winkel weten op te bouwen met een uitgebreid assortiment bridge artikelen, maar inmiddels ook backgammon, bingo, poker en gewoon leuke cadeau artikelen.

Bridge artikelen

Als fervent bridgers zijn René en Ellie altijd op zoek naar leuke en handige bridge artikelen. Sommige producten hebben ze zelfs zelf ontworpen of op maat laten maken voor Alert.
Dankzij hun contacten over de hele wereld zijn ze altijd wel in staat om u verder te helpen als u op zoek bent naar iets speciaals.

Cadeau- en spelartikelen

De afgelopen jaren heeft Alert het productassortiment verder uitgebreid. De bekende bridge artikelen werden aangevuld met bijvoorbeeld schaakartikelen, backgammon en bingo. Belangrijk in het assortiment van Alert is de kwaliteit en originaliteit van de artikelen.

René en Ellie zelf staan garant voor een gezellig onthaal en service van het hoogste niveau. Komt u een cadeautje kopen? Laat het dan even weten, want de inpakkunsten van Ellie zijn vermaard in Scheveningen en ver daar buiten. Met zo’n cadeau komt u zeker goed voor de dag!

Contact

Naast onze webwinkel kunt u Alert Uw Bridgepartner bezoeken in de Gentsestraat. Heeft u een snelle vraag, neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *