Gepost op

Bridge Beter scheurkalender 2017

Het einde van het jaar komt snel naderbij. Het wordt dus weer tijd om een nieuwe kalender uit te gaan zoeken. Scheurkalenders zijn al jaren populair, omdat ze in oogopslag de huidige datum tonen, maar ook omdat je door het jaar heen allerlei wijsheid op kunt doen.

Bridge Beter scheurkalender

De Bridge Beter scheurkalender is al 21 jaar een begrip onder actieve bridgers. Iedere dag maakt u kennis met een nieuwe bridgepuzzel, of leert u een leuk nieuw feitje. Goed om indruk mee te maken op de bridgeclub, maar natuurlijk ook gewoon om uw kennis te verstevigen.

De Bridge Beter scheurkalender wordt veel gekocht door bridge liefhebbers. Ongeacht leeftijd, of spelniveau. Deze scheurkalender zal u uitdagen en uitnodigen om uw spel te verbeteren.

Daarnaast is de Bridge Beter scheurkalender een geliefd cadeau. Zeker als u op zoek bent naar een betaalbaar cadeautje slaat u met deze originele en nuttige kalender een goede slag.

Cadeausuggesties

De Bridge Beter scheurkalender wordt veel cadeau gegeven bij:

  • Verjaardagen
  • Jubilea
  • Sinterklaas
  • Kerstmis
  • Nieuwjaar

Bestellen

Het bestellen van uw Bridge Beter scheurkalender 2017 is eenvoudig. Klik hieronder op het artikel en wij zorgen ervoor dat de scheurkalender snel bij u afgeleverd wordt. Wilt u gebruik maken van onze vermaarde inpakkunsten? Laat het dan even weten in een opmerking bij uw bestelling. Vermeld dan ook de gelegenheid zodat we het goede pakpapier gebruiken. Ook kunt u even langskomen in de winkel. Zo weet u zeker dat u succes zult oogsten met uw cadeau!

Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *