Gepost op

Nieuwe website voor Alert Scheveningen

Als u een regelmatige bezoeker van onze website bent is het u al opgevallen. Alert heeft de website aangepast en speelt zo beter in op de moderne tijd.

Alert Scheveningen

Sinds 1993 is Alert gevestigd in Scheveningen met de bekende gezellige winkel. Niet veel later is Alert begonnen met een winkel op internet. Hiermee liep Alert Scheveningen voorop. Deze positie probeert Alert nu vast te houden.

Website verbeteringen

De nieuwe website kent een verbeterde, eenvoudige navigatie. We hebben de lettertypes wat groter gemaakt, zodat ook de wat oudere bezoekers alles goed kunnen lezen. Momenteel zijn we nog bezig met het verbeteren van onze productafbeeldingen, zodat u een nog beter beeld krijgt van de mooie producten we Alert Scheveningen verkoopt.

Verder kunt u de website nu bekijken op uw PC, maar ook op uw tablet of smartphone. De pagina’s passen zich automatisch aan aan het apparaat en blijven zo goed leesbaar.

Technische verbeteringen

Wat u niet direct ziet zijn de vele technische verbeteringen die aangebracht zijn. De webwinkel reageert sneller en kent een uitstekende beveiliging, maar we hebben geprobeerd het gebruiksgemak voorop te zetten. De komende weken gaat er nog veel meer gebeuren bij Alert. We hopen dat u ons blijft volgen en regelmatig een bezoekje komt brengen.

Contact met Alert Scheveningen

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau, of een specifiek product? Neem contact op met Alert. Dankzij onze uitstekende contacten helpen we u snel verder en kunnen we de meeste vragen wel beantwoorden. Heeft u een opmerking over de nieuwe website? Dan horen we ook graag van u! Alleen zo kunnen we onze dienstverlening naar u toe verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *